Hanos - Geldig van 02.03 tot 01.04.2020

calamar inktvis en octopus; in spanje zeer veel te vinden op de menukaart en zeer gewaardeerd als ze tegenwoordig steeds vaker terugkomen op de menukaart in belgië en nederland en dat is niet zo gek! de weekdieren hebben een bijzonder unieke textuur en zijn te bereiden op visafdeling vindt u diverse artikelen van inktvis en octopus waarmee ieder zijn eigen mediterrane gerecht kan bereiden inktvistubes u5 * geschikt om ringen van te snijden inktvisringen * met water geglaceerde inktvisringen lekker om te stoven in een saus of bloem en paneer ze alvorens u het afbakt! ideaal om direct vanuit de vriezer te frituren of af te bakken in olie heerlijk als tapas! inktvis-tentakels * gebloemd inktvisringen * gebloemd inktvis loligo * patagonië en tentakels panklaar inktvis tentakels $ panklaar het sap die de octopus verloren heeft mip! dod door de langzame garing en achterblijft verwerken in een saus of mayonaise! octopustentakels * sous-vide gegaarde tentakels snijd in dunne plakjes en verwerk ze in koude of warme gerechten