Vomar - Geldig van 28.06 tot 04.07.2020

chef in eigen keuken hoofdgerecht menukaart serveer met een glas wijn vol & stevig lxin voorgerecht kipsalade met mango storey cik stone creek stunt hoofdgerecht zalmfilet met spinazie en couscous stoney creek australische wijn rosé of shiraz-grenache- per stuk 5.99 halen nagerecht ijs sandwich groentebouillonblokje bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met kokend water en het leg de vis met de tomaatjes eromheen in een intussen de warme couscous in een schaal geroosterde zalm en tomaatjes en giet het vocht uit de ovenschaal erover verantwoorde kweek asc gecertificeerd asc-aqua.org per 500 gram snackgroente komkommer 300 gram radijs 450 gram tomatenmix 400 gram rode tomaten 500 gram of paprika 250 gram zalmfilet bijzonder zacht van smaak en vomar trakteert vomar trakteert vomare nu jouw supervoordeelmarkt