Lidl - Geldig van 11.04 tot 18.04.2022

Catalogus van Lidl van 11.04.2022

Producten in deze folder

high tea oventijd scan de qr-code of kijk op recepten.lidl.nl benodigdheden voor de cake • boter om in te vetten • 8 eieren • 200 g suiker • snufje zout • 1 biologische citroen geraspt • 2 bakvormen van 24 cm • bakpapier voor de botercrème • 500 g boter • 500 g poedersuiker • broodmes voor de decoratie • 100 g granaatappelpitten • favorina snoepgoed naar keuze • 50 g aardbeien en frambozen • macarons • munt bereidingswijze • verwarm de oven voor op 180 graden bekleed de bodem van de bakvormen met eidooiers met de rest van de suiker luchtig en spatel door het eiwitmengsel • zeef de bloem boven de kom en spatel samen met de vanillesuiker en citroenrasp bakvormen en bak 25 minuten in de voorverwarmde oven • laat vervolgens afkoelen op een rooster snijd daarna de 2 cakes allebei 1x klop voor de vulling de slagroom chocolade au bain-marie samen met de mascarpone of smelt op laagvermogen in de magnetron • meng eerst 5 el opgeklopte slagroom daarna het witte chocolademengsel frambozen door de vulling klop voor de botercrème de boter luchtig totdat er een luchtige crème ontstaat het 2 bakje met 7 el bietensap • verdeel de witte chocoladevulling met frambozen over 3 lagen cake en stapel op spatel de gekleurde botercrème in de zijkant en bovenkant van de witte chocoladetaart en strijk glad met een paletmes of de achterkant van een broodmes versier de onderkant van de witte chocoladetaart met granaatappelpitten en de bovenkant van de taart met favorina voor de witte chocolade- vulling 300 ml slagroom • 2 el suiker • 400 g witte chocolade • 100 g mascarpone • 1 biologische citroen geraspt • 200 g frambozen poedersuiker en bloemen voor een mooi effect