Gall & Gall - Geldig van 01.07 tot 14.07.2019

Blader hier door de online actie folder heen of kijk in de dagbladen folder bij u in de bus. Hierin staan de beste en lekkerste dranken voor de beste prijs! Gall & Gall is marktleider op het aanbieden van wijnen, likeuren en andere alcohol houdende dranken. Deze worden nergens anders zo voordelig aangeboden als in de folder, dus kijk snel welke u het lekkerste vind.

Gall & Gall

Naast de uitstekende collectie wijnen, bied het bedrijf ook heerlijke whisky’s aan, likeuren van de hoogste kwaliteit en alles in stijl van een goed uitziende drankenhandel. De winkels hebben een strak uiterlijk en zelden een gat in de winkelvulling, alles even strak afgelijnt. De kwaliteit van de dranken is niks meer dan A-merk.

Gall & Gall blinkt uit in de uitstekende service die het personeel kan bieden. Er zijn zelfs af en toe proeverijen die het uitzoeken van een doosje wijn wel heel gemakkelijk maken. De kennis van het personeel is altijd even hoog en leert continu.

Gall & Gall is Dé dranken handel van Nederland. Als je een goede drank wilt, is er maar een plek om heen te gaan! Juist! Gall & Gall.

gall gall alle wijnen gratis bezorgd via gall.nl thuis of in de winkel sinds 1884 flestival ela negra vidal-fe pere ventu vidal-fleury wice merinas white wine veneto vinalarosa la palma estate brown merlot arrogan frog syrah rose nibet pink gavi crown royal fine tawny port cava re vent reser cachapoal valley chile denominad controllate les courtelles la battistina ava negra olipoul de côtes du rhône coteaux utangut maule val chardonnay reserva alle 1€ fles 2e fles 2e fles oveja negra chardonnay- viognier la palma merlot combinaties mogelijk!