Bidfood - Geldig van 01.02 tot 28.02.2021

Catalogus van Bidfood van 01.02.2021

Producten in deze folder

keukenscan wat zou uw chef kunnen doen met 1,5 uur extra tijd per dag? hogere bruto- winstmarge constante kwaliteit lagere personeels- koste wat levert het u op? slimme keuken waarborging van de kwaliteit van uw gerechten inzicht in uw top 10 mise-en-place producten personeels kosten en -inzet bruto winst marge keuken investering meer verdienen door lagere personeelskosten min max min max min max voorbeeld besparing bij inzet jus de veau van jordy's keuken wat zijn de momenten waarop uw team moet vlammen? wanneer maken zij het verschil? zijn dit de kostbare uren die worden besteed aan mise-en-place of is dit tijdens het servies? productiekosten per liter wanneer u deze zelf maakt €52,- verschil gemaakt voor de gasten en kunt u hen behulp van de keukenscan krijgt u inzicht hoe deze waardevolle uren zo efficiënt en effectief mogelijk ingezet kunnen worden kosten per liter jus de veau van jordy's keuken € 13,75 de oplossing voor tijdsbesparing ontvangt u van ons een vergelijking met onze team altijd zelf een jus de veau? dan lichten wij graag toe aan u welke voordelen het voor jordy's keuken bent u namelijk gegarandeerd nemen wij een deel van het voorbereidende geld bespaard besparing op jaarbasis bij gebruik van 1 liter jus de veau per week € 1989,- het aantal handelingen terugbrengen in de keuken efficiënter en effectiever in kunt delen via onze analyse-tool maken wij de productiekosten van uw top 10 hardlopers inzichtelijk vraag nu een gratis online intakegesprek de nieuwe kaart