Bidfood - Geldig van 30.11 tot 27.12.2020

Catalogus van Bidfood van 30.11.2020

Producten in deze folder

zeewer wordt het nieuwe groene goud genoemden veel wetenschappers twintig jaar we kunnen het verschil vandaag al maken door duurzaam geteeld zeewier op de kaart te zetten groeiende markt wizion 200wiorals de nieuwe eiwitbron die voel beter is voor de planeet onze bewerburger dan ook liever geen vleesvervanger maar een viesopvolger net achter de waterkering eerste zowierboerdery van jennifer breton on rebecca wieringen legio niet duurzame zeewierteelt en dat terwyl wij als waterland schone wateren hotben perfect voor 200wir op onze duurzame zeewierboerderij selen we in de vrije natuur en draagt het wie jaan het herstel van de waterkwalito en het onderwaterleven heel anders dan de onderwaterplantages dijo vindt in azio of de wildoogst praktion in europa het nieuwe boeren de teelt van zeewier is relatief ook wel het nieuwe boeren erg gunstig voor het milieu "het is net als op het land in de akkerbouwjo plant de zaadjes zorgt dat 20 genoeg zonlicht en voedingstijk water krigen" de boot naar toe en trekken de lijnen met een takel het het leven in de wioren zich te water vallen een prachtig 200wie spoolen we op de boot schoon en drogen we gaat vers naar bijvoorbeeld the dutch wood burger bitterballen van zeewier mark heeft zin pilen gericht ada nederland waterland "voor zeewierteelt is geen schaarse landbouw- grond nodig en dat is goed voor het milieu mark den geen vleesvervanger maar vleesopvolger terwi rebecca en jennifer de mark kuisdom druk met de ontwikkeling van zijn wir duurzame vegan burgers op sterk in de cultivatie van zeewier zowier dat zij boven water rebecca on ik delen dezelfde onze samenwerking duurzaam knar ook scherp in deze oosterschelde allemaal wo kombu die mark gebruikt vif maanden tid van con zaling naar zowier van wel anderhalvmeter lang gelooft in de veranderkracht van het restaurant "een chef verleidt gasten met nuwe prikkelende gerechten en 20 20 de verandering hij zen burgerconceptul met een scale andere 200wierproducten waaronder de wood sauce remoulade-achtige saus mot 200ppers en de weed baletes in de opvolger van de klassieke bittoral die we vullen met een ragout van nieuwe nederlandse traditie hoorlijk bij on koud bloo." the dutch weed burger weed sauce peso onder het dak van de zeewierboerderij in de zoeuwse bazie je op het eerste oog niet dat er tonnen zeewier geteeld wordt je ziet enkel de ropalon de touwen en boeien op het jennifer breatong rebecca weng the dutch weed burger weedbate door biofood.nl