Bidfood - Geldig van 19.09 tot 31.10.2022

Catalogus van Bidfood van 19.09.2022

Producten in deze folder

interview etienne le duc is general manager van in een monumentale kerk runt hij met medewerkers aan boord houdt wat doe je om je bunk-team te behouden? we voor ons restaurant met 160 zitplaatsen niet voldoende mensen om dit op een prettige manier te kunnen draaien? doen ze hun werk beter en efficiënter bunk werkt met het 360 graden feedbacksysteem en evalueren we onze doelen met alle medewerkers en collega's geven feedback aan elkaar en aan hun dat iemand bepaalde ambities heeft voor het horecavak vinger aan de pols houdt in plaats van eens per jaar." bidfood support 'werkdruk managen houdt collega's tevreden' teamwork makes dreamwork etienne le duc general manager bunk blak wurth wat kunnen andere ondernemers specifiek van bunk leren om personeel te behouden? "zorg dat bij jou in dienst zijn een meerwaarde heeft fijne werkomgeving te creëren waarin iedereen tot dit is namelijk wat we ook van onze medewerkers zijn er regelmatig werknemers voor langere tijd weg echt een wisselwerking en schetst een goed beeld van lockdown konden wij gelukkig iedereen behouden die wilde blijven bunk geeft medewerkers veel verantwoordelijkheid creatieve medewerkers betrekken we in het nog leuker vaak interactief en daar doet het personeel aan mee medewerkers krijgen een verjaardagslunch met directie zien graag eigenaarschap en onze medewerkers zijn diboo drinks dinner lunch breakfast study events flexwork sleep in 5 stappen naar een sterker team dat graag bij u blijft werken medewerkers zorg voor een goede werksfeer en passende arbeidsvoorwaarden dat maakt medewerkers visitekaartje voor uw zaak doorgroeimogelijkheden als medewerkers de kans krijgen zich verder te gebruik van hun sterke als medewerkers doen waar meestal langer verantwoordelijkheid laat uw medewerkers meedenken over de koers van uw horecazaak maakt medewerkers loyaler en creëert eigenaarschap successen maak van positieve resultaten en successen die u met uw team boekt een speciaal moment even benoemen belonen en successen voor de teamsfeer uw medewerkers waarderen ook in kleine gebaren zoals de werkdag starten met een met elkaar een fijne sfeer activiteiten en proeverijen in werktijden en voorkom stress biofood.nl