Plus - Geldig van 06.12 tot 26.12.2021

geroosterde oesterzwammen voorgerechten makkelijk p.p p.p ceviche van kabeljauw preisoep met gerookte kip • 3 doosjes oesterzwammen • 1 teen knoflook • 1 el gemalen komijn • 2 el sojasaus • 1 el ahornsiroop • 2 el olijfolie • 2 el witte wijnazijn • 1 el rietsuiker • 1 grote rode ui • 1 zakje radijsjes • 75 g parmaham • 2 cm verse gember • 1 rode peper • 3 limoenen • 1 sinaasappel 1 kleine rode ui • 1 el crème fraîche • 50 g granaatappelpitjes • pureestamper • 1 ui • 2 el olijfolie • 2 grote stronken prei • 50 ml droge witte wijn • 1 kippenbouillonblokje • 100 ml slagroom • 100 g gerookte kipfilet doe de oesterzwammen in een kom en verdeel over een met bakpapier beklede zaadjes uit de rode peper en snijd in dressing aardappelen in blokjes van 2 cm en sinaasappel en doe de helft in een de vrucht uit en voeg het sap met de op smaak met peper en zout van 5 mm dik en marineer 30 min zoete aardappel en snijd in blokjes fraîche tot een puree en laat afkoelen verdeel over 4 borden bij en voeg het bouillonblokje toe breng aan de kook en laat op laag de staafmixer tot een gladde soep het eventuele groen van de venkel maak 'bloemen' van de kipfilet en een pompoenbroodje sinaasappelrasp en verkruimel de parmaham erover ceviche over de borden en bestrooi met koriander en granaatappelpitjes