Hoogvliet - Geldig van 16.05 tot 30.06.2019

Catalogus van Hoogvliet van 16.05.2019

Producten in deze folder

waar maken we gehakt van? grotere en kleine verpakkingen of al 'voorgedraaide gehaktballen en hamburgers hoezo woensdag? tot ver in de 20ste eeuw was vlees iets dat alleen week ontstond omdat er op woensdag goedkoper woensdag in de verkoop ging als gehakt voor de vorm vanaf de 17de eeuw staat de frickedil in nederland en kalfsvet die alleen door rijke mensen gegeten melk geweekt brood aan het gehakt toegevoegd en kregen de 'ballen hun ronde vorm voor een lekkere bal sappige ballen bijzondere ballen de bal op een ambachtelijke manier en volgens een traditioneel recept - met kruidnagel - wordt draait door de kruiden die bij het land horen toe te of italiaanse bal krijg je gelijk zin in vakantie! of broodkruimels op 500 gram gehakt de bal alle kanten op gehakt stevig aan en draai ballen zonder breuklijnen ze hoeven niet perfect wel ongeveer even groot gelijkmatig drankje erbij? de traditionele café-bal doet het uitstekend met een koud biertje geef je hem een culinaire upgrade kies dan voor een rode wijnen als côtes du rhône côtes du ventoux of pinot noir paneermeel ook in melk geweekt witbrood gebruiken hierdoor blijven je ballen smeuïger opstijven in de koelkast voordat je gaat bakken een van de culinaire hoogstandjes die op de oktober feesten in duitsland worden geserveerd kun je met een gerust hart bestellen! of zoals genotsmoment met een broodje gehaktbal" je van tevoren invet met of lepel kun je het vlees taai worden volledig onder bijvoorbeeld een tomatensaus of water met rundvleesbouillon- blokjes te zetten in een krappe pan zout aanvoelen zijn ze gaar of met de kerntemperatuur- meter zo'n 75°c het is gember of komijn te