Hanos - Geldig van 08.02 tot 07.03.2021

beleving en eerlijkheid waar lise al een duidelijke trend ziet wat betreft bezorg- en ook het afhalen van ontbijt voor de volgende dag is een mooie methoden toegepast? dit geeft uw gasten gemoedsrust over dat hun eten onder de beste omstandigheden is ontstaan en behandeld wie moeten we in de gaten houden? een tijd geleden is de scandinavische eetcultuur hier al geland en een keuken die al behoorlijk voeten in de aarde had en die nu ook wereldwijd op verschillende culinaire manieren wordt geïnterpreteerd ga eens met hun traditionele kookmethoden en smaken aan de zie ik zeker toekomst in." gerecht met producten direct uit de natuur van chef ana roš van twee sterrenrestaurant hiša franko in slovenië ontbijt- en lunchboxen van één sterrenrestaurant alan geaam in parijs blijf vernieuwen en wees open naar gasten in haar leven is lise continu op zoek naar culinaire vernieuwing eén van die vernieuwingen is bijvoorbeeld het vervangen van vlees het belangrijk om open naar gasten te zijn en ze bewust te maken hun eten wordt gemaakt." ouderwets in een nieuw jasje "ik noemde al de gerechten uit de balkan die met een traditionele techniek en een moderne touch steeds populairder roken van rauwe pure producten zie ik veel successen ontstaan of wat te denken van wilde bloemetjes en kruiden uit de bossen? ik vind het mooi om te zien dat de échte pure producten en ouderwetse' technieken zo aanslaan in deze moderne tijd." de laatste ontwikkelingen door de ogen van lise volgen?