Hanos - Geldig van 05.04 tot 02.05.2021

unieke smaak van het nieuw-zeelands lam vlees van uitzonderlijke en constante kwaliteit behouden blijven uitgestrekte heuvelachtige vlaktes met grazende lammeren; zachte klimaat met milde winters en lange warme zomers de regelmatige regen en een rijke voedingsbodem grazen aan voedingsstoffen en natuurlijk behouden van smaak en malsheid het voederrantsoen van de lammeren bestaat uitsluitend uit het gras van de weilanden en is gegarandeerd vrij van kunstmatige kwaliteit en betrouwbaarheid toonaangevende vleesbedrijven in nieuw-zeeland en opereert in de competitieve en innovatieve marktsector sinds de eerste op de wereldmarkt voor topkwaliteit en betrouwbaarheid optimale voedselveiligheid de vleesproductie in nieuw-zeeland wordt verwerkt met behulp van enkele van 's werelds meest geavanceerde voedselveiligheids- systemen en ondersteunt internationaal erkende procedures nieuw-zeelands vlees bepaalt de wereldnormen voor voedsel- op de behandeling van de dieren om ervoor te zorgen dat transport- en slachtprocedures op een humane wijze gebeuren daarnaast voldoen de slacht- en verwerkingsmogelijkheden meer weten over het nieuw-zeelands lam en ons assortiment? scan dan de code “het vlees van het nieuw-zeelands lam is mager rijk aan voedingsstoffen en bijzonder zacht.”