Hanos - Geldig van 07.03 tot 06.04.2022

Catalogus van Hanos van 07.03.2022

Producten in deze folder

de smaak van groen panie | ambitie i vakmanachap de chefs van deze restaurants maken ieder op hun eigen manier zij hun gasten kennismaken met verrassende gerechten vol smaak plant-forward gastronomie bij restaurant yerba in amsterdam "letterlijk alle gerechten op onze kaart zijn zijn amsterdamse restaurant yerba kookt hij guide dan ook beloond met 4 radijzen "bij een aantal gerechten geven we dan een suggestie voor een klein stukje wild of vis." walter vertelt dat hij niemand wil ene suggestie." walter marskamp ingelegde koolrabi | chantharellen plantaardige feta | roze grapefruit chili "mijn creatievermogen is nog nooit zo hoog geweest dat geeft zoveel inspiratie." masterclass ismaak om een magnum mee te maken." in het boek 'smaak' geeft walter een kijkje in ultieme drijfveer voor de gepassioneerde opzoek te gaan naar iets nieuws en 'out we een dessert met aubergine op het compliment." het zijn voor walter ook de gasten die de groene beweging in de vaker bewust voor om bij een duurzaam kunnen er niet meer onder uit; dit is de toekomst." 回回 de chef geeft aan dat de foodwereld de belemmering van alle tradities rondom zoveel inspiratie." de seizoenen bepalen technieken en werk graag met kruiden zo probeer ik een balans te creëren van zo maak ik graag gegrilde witte asperges de schil gebruik ik dan voor een sorbet er niet meer onderuit; dit is de toekomst." smaak