Hanos - Geldig van 03.06 tot 03.07.2019

ramen kippendijvlees en miso gember • 100 gram kippendijvlees • 1 eetlepel miso gember • 1 theelepel sojasaus • 1 theelepel sesamolie 1 tomaat • 100 gram udon noedels dik gesneden bosui • 1 portobello • bak het kippendijvlees krokant in een pan • trancheer het kippendijvlees en leg in een kommetje • meng de miso gember met de sojasaus en de sesamolie en giet dit over het vlees • kook de udon noedels in ruim kokend water al dente • snijd de tomaat julienne en de gebakken portobello in plakken breng de kippenbouillon samen met de dashi aan de kook leg de dikke udon noedels in een kom samen met de tomaat giet de hete bouillon in de kom en serveer direct ramen met buikspek en gepocheerd ei • 100 gram noedels cha soba met groene thee • 2 bosuien • 70 gram sous-vide gegaard buikspek • 1 ei • 1 portobello • kook de noedels cha soba met groene thee in gezouten water al dente • breng de kippenbouillon met de dashi tegen de kook aan • bak het buikspek en blus af met een beetje tsu no moto • pocheer het eitje bieslook en rode pepers • trancheer het buikspek en leg op de noedels • snijd de gebakken portobello in plakken en leg er tussen • leg het gepocheerde ei er op en giet de hete bouillon in de kom • bak de gamba's in olie met een beetje knoflook en een gesnipperd sjalotje pan en roerbak zeer kort • kook de ramen in ruim water met zout al dente • snijd de bosui en de rode pepers fijn • breng de visbouillon met de dashi tegen de kook aan een kom plaats hierop de gebakken spinazie giet de hete bouillon er op en serveer direct noedels ramen bio ramen met gamba's en spinazie zie pagina 79