Hanos - Geldig van 03.06 tot 03.07.2019

Catalogus van Hanos van 03.06.2019

Producten in deze folder

hartige pannenkoek hartige taco pannenkoekjes basis beslag voor hartige pannenkoeken • 500 gram witte bloem • 1 theelepel bakpoeder • 90 gram roomboter 4 eidooiers • 500 gram witte bloem 1 theelepel bakpoeder • 90 gram roomboter • 4 eidooiers • 4 eiwitten • 1 liter melk • zout • meng de bloem en het bakpoeder met de koude • klop de eiwitten stijf • spatel de eiwitten door het beslag en breng op smaak met zout bak de pannenkoeken goudbruin in een pan • klop de eiwitten stijf • spatel de eiwitten door het beslag en breng op smaak met zout • bak kleine pannenkoekjes in een pan en houd deze warm • serveer de pannenkoekjes naar eigen inzicht vulling hartige pannenkoek • 100 gram spinazie • 2 gekookte asperges • 1 ei • 1 stengel bosui • knoflook • zout.peper • kippendijvlees en spinazie • gegrilde suikersla en rucola • aspergeham en parmezaanse kaas • zongedroogde tomaat en feta mooie presentatie presenteer de taco pannenkoekjes in deze handige rekjes zodat ze goed recht op blijven staan • bak de spinazie samen met de bosui • voeg een beetje knoflook toe • gaar het ei gedurende 75 minuten op 64°c • maak de asperges warm • leg de spinazie en de bosui op de pannenkoek • halveer de eidooier en leg op de spinazie • vouw de pannenkoek aan de zijkanten iets naar binnen • leg de geitenkaas en de asperge op de pannenkoek en serveer meteen tacorek hout by zie pagina 79