Hanos - Geldig van 02.12 tot 01.01.2020

Catalogus van Hanos van 02.12.2019

Producten in deze folder

cool chocolate maak de lekkerste patisserie met deze verrassende smaken chocoladefeves van valrhona! yuzu sillon • 340 gram bruine suiker • 340 gram bloem • 70 gram eiwitten 4 gram vanillepoeder yuzu fruit couverture op basis van witte chocolade zak 3 kilo yuzu noh iva • 80 gram melk • 10 gram inverted suiker 265 gram inspiration yuzu fèves food kijk voor de uitgebreide recepturen op dulcey madeira yule log • 400 gram eiwit • 320 gram cakemeel • 40 gram vanillepoeder 30 gram bladgelatine • 1290 gram blond dulcey • 1260 gram volle melk • 250 gram eidooier • 125 gram basterdsuiker benodigdheden banaan - • 1000 gram absolu cristal neutral glaze • 50 gram bananenpulp • 50 gram passievruchtpulp arhona 1640 gram melk custard 950 gram blond dulcey 10 gram bladgelatine dulcey chocolade met getoaste smaaknuances zak 3 kilo blond julcey benodigdheden breton • 245 gram eidooier • 490 gram basterdsuiker • 490 gram zachte boter • 685 gram bloem • 25 gram bakpoeder • 6 gram zout • 400 gram cacaoboter benodigdheden banaan - • 2010 gram banaan • 370 gram passievruchtpulp • 220 gram zachte bruine suiker • 220 gram geklarificeerde boter • 170 gram citroensap food kijk voor de uitgebreide recepturen op caramélia-ijs • 1605 gram volle melk • 95 gram basterdsuiker • 75 gram inverted suiker • 150 gram glucose • 50 gram room 35% • 10 gram ijsstabilisator 5 gram zout • 450 gram caramélia • 150 gram volle melk • 1 vanilleboon • 75 gram glucose 100 gram gezouten boter daramélia • 115 gram zoete gecondenseerde melk • 1 vanilleboon • 150 gram basterdsuiker • 150 gram glucose caramélia melkchocolade met karamel en een hint van zoute boter zak 3 kilo food kijk voor de uitgebreide recepturen op