luxe vlees en vis dere overheerlijke vis wordt gegarandeerd de blikvanger tijdens het diner picanha met kruidenrub marineren maak een rub door 2 el venkelzaad en tijm en de rasp van 1 sinaasappel toe dep de picanha droog en snijd een ruitpatroon van circa 3 mm in de vetrand wrijf het vlees rondom in met de ruben laatuur marineren gegratineerde oesters smelt 100 gr kruidenboter en meng er 4 el panko en mengsel over de oesters en zet 3-5 minuten onder de gril of tot het korstje goudbruin ziet bereiden een koekenpan zonder olie of boter en bak de picanha eerst 3 minuten op de en steek er een vleesthermometer in rooster in de oven tot het vlees een kem- uit de oven en laat onder aluminiumfolie geroosterde spruitjes en amandelen en een frisse rodekoolsalade oesters per 6 stuks €4.99 wijntip touraine sauvignon asc coquilles gerookte zalm vongole verse zalm deka