Bidfood - Geldig van 15.02 tot 28.02.2021

ongewoon dieetvoeding is enorm duur dat geld kunnen wij juist goed gebruiken in de keuken na 30 jaar bij zorggroep groenhuysen en 19 jaar bij zorggroep tante louise in bergen op zoom geeft chef-kok martien van zundert het stokje door aan een veelbelovende nieuwe chef hoe kijkt hij terug op zijn carrière en welke trends ziet hij voor de toekomst? en wat is zijn boodschap voor de nieuwe garde? martien heeft niet altijd in de keuken gestaan hij is begonnen als brood- en banketbakker in groenhuysen een kok met een achtergrond in geschreven." verliezen." het begint bij de basis martien heeft altijd met veel plezier en met veel het meest gaat missen? het samen koken met zijn het bord tot de extra aandacht bij het uitserveren mij goed om te zien dat gastheerschap overal in we de afgelopen tijd behoorlijk van weggedreven voeding als medicijn de nieuwe chef-kok van tante louise gaat in alle vertrouwen dat hij het eten en de gastvrijheid bewust inspelen op de trend 'voeding als medicijn' waarbij natuurlijke en onbewerkte producten de hoofdrol spelen en een positieve invloed hebben nu al vier à vijf jaar met onze kaart een bijdrage te vaker vegetarisch en pure producten zijn altijd het kunnen wij juist goed gebruiken om al in de keuken het verschil te kunnen maken en te kiezen voor de dan genezen." bidfood